Dakgoot reiniging

Regelmatige dakgoot- en afvoerreiniging is belangrijk om lekkages en schades te voorkomen. 

Belang

Het regelmatig onderhouden van je huis is belangrijk. Of dit nou gaat om raambewassinggaragedeuren of kozijnen, wij weten er alles van! Helaas zien wij dat het schoonmaken van dakgoten regelmatig over het hoofd gezien wordt. Zonde, het niet goed onderhouden van je dakgoten kan namelijk leiden tot overstromingen en lekkages. Wij weten als geen ander dat dit mogelijk een lastige bezigheid is voor je. De hoogte van de dakgoot en het niet voorhanden hebben van het juiste materiaal maakt het schoonmaken van de dakgoot geen gemakkelijke klus. Wij willen deze lastige klus graag van je overnemen om eventuele lekkages te voorkomen.

Lekkages

Het niet regelmatig schoonmaken van je dakgoten kan leiden tot lekkages en overstromingen in je dakgoot. 
Als je dakgoot verkeerd is geïnstalleerd kan dit zelfs leiden tot lekkages in je dak! Genoeg reden dus om je dakgoten goed schoon te houden!

Tijdsduur en regelmaat

Hoe lang duurt het schoonmaken van dakgoten? Deze vraag is niet te beantwoorden zonder de dakgoot gezien te hebben.
Wij komen vrijblijvend bij je langs om een indicatie te kunnen geven hoe lang wij hiermee bezig zijn.
Wij komen hierna periodiek bij je langs om je dakgoten vrij te houden van bladeren, drek en modder.

Offerte

Heb je  last van een verstopte dakgoot of wil je voorkomen dat deze verstopt komt te zitten zonder zelf hiervoor moeite te hoeven doen? Vraag dan nu een offerte aan of neem volledig vrijblijvend contact met ons op en voorkom lekkages en overstromingen in je dakgoot.