Dakgoot reiniging

Regelmatige dakgoot- en afvoerreiniging is belangrijk om lekkages en schades te voorkomen. 

Belang

Het regelmatig onderhouden van uw huis is belangrijk. Of dit nou gaat om raambewassinggaragedeuren of kozijnen, wij weten er alles van! Helaas zien wij dat het schoonmaken van dakgoten regelmatig over het hoofd gezien wordt. Zonde, het niet goed onderhouden van uw dakgoten kan namelijk leiden tot overstromingen en lekkages. Wij weten als geen ander dat dit voor u mogelijk een lastige bezigheid is. De hoogte van de dakgoot en het niet voorhanden hebben van het juiste materiaal maakt het schoonmaken van de dakgoot geen gemakkelijke klus. Wij willen deze lastige klus graag van u overnemen om eventuele lekkages te voorkomen.

Lekkages

Het niet regelmatig schoonmaken van uw dakgoten kan leiden tot lekkages en overstromingen in uw dakgoot. 
Als uw dakgoot verkeerd is geïnstalleerd kan dit zelfs leiden tot lekkages in uw dak! Genoeg reden dus om uw dakgoten goed schoon te houden!

Tijdsduur en regelmaat

Hoe lang duurt het schoonmaken van dakgoten? Deze vraag is natuurlijk lastig te beantwoorden zonder uw dakgoot ooit gezien te hebben. Wij komen periodiek bij u langs om uw dakgoten vrij te houden van bladeren, drek en modder. Tijdens het opnemen van uw offerte zullen wij een indicatie geven hoe lang het ons gaat kosten om uw dakgoot te reinigen.

Offerte

Heeft u last van een verstopte dakgoot of wilt u voorkomen dat deze verstopt komt te zitten zonder zelf hiervoor moeite te hoven doen? Vraag dan nu een offerte aan of neem volledig vrijblijvend contact met ons op en voorkom lekkages en overstromingen in uw dakgoot.