Garagedeuren

Een schone auto verdient een even schone garage om in te staan.

Belang

Een garagedeur beslaat een groot oppervlakte naast of in je huis. Net als de bij ramen of kozijnen zal een vieze garagedeur lijden tot een vieze uitstraling van het huis. Als de garagedeur niet schoon is zal dat dus afstralen op de rest van het huis. Het is daarom van belang dat je periodiek de garagedeur schoonmaakt om zo groene aanslag en ander vuil op je garagedeur te voorkomen. De garagedeur wordt de gehele dag blootgesteld aan de elementen wat in de loop der tijd kan lijden tot verkleuringen en een vieze uitstraling. Periodiek de garagedeur schoonmaken voorkomt deze vieze uitstraling.

Ons je garagedeur laten reinigen

Wij nemen het schoonmaken van je garagedeuren van je over. Wij gebruiken hoogwaardige materialen om je garagedeur weer schoon te krijgen en je huis een frisse uitstraling te geven. Wij komen periodiek bij je langs om je garagedeur schoon te maken en te ontdoen van vuil.

Offerte

Wil je dat wij de last van het schoonmaken van je garagedeur op ons nemen? Vraag dan nu een offerte aan of neem vrijblijvend contact op.

Wil je dat wij ook je ramen, kozijnen , boeiboord  of dakgoot schoonmaken? Vraag dan een pakket  aan of neem vrijblijvend contact met ons op