Glasbewassing

Schone glazen geven het hele huis een net en schoon gevoel.

Belang

Het periodiek laten wassen van je glazen geeft je huis een mooi en schoon gevoel. De ramen en kozijnen maken immers een groot gedeelte uit van van de gevel van je huis. Helaas is het wassen van de ramen een tijdrovend en lastig klusje waar veel mensen geen zin in hebben na een lange dag werken. Daarnaast is een raam goed streep loos schoon krijgen is iets wat veel mensen, zelfs na een hele hoop keren proberen, niet voor elkaar krijgen.

Je glazen door ons laten wassen?

Wij wassen je glazen streeploos schoon zodat je je geen zorgen hoeft te maken over deze tijdrovende en lastige klus. Onze gemotiveerde en goed getrainde glazenwassers zijn allemaal in staat om je glazen weer glanzend schoon te krijgen. Wij werken met hoogstaand materiaal om zo schone glazen te garanderen. Onze glazenwassers zullen periodiek bij je langskomen om je glazen te wassen.

Offerte

Heb je interesse om je glazen door ons te laten wassen? Vraag dan nu een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt je jouw hele voorgevel een schone uitstraling geven? Laat ook je kozijnen door ons wassen. Ook hiervoor kun je een offerte aanvragen of vrijblijvend contact met ons opnemen