Ga naar de inhoud

Zonnepanelen

U krijgt energie van zonnepanelen van Goedvoorjehuis!

Plaatsing en installatie van uw zonnepanelen van A tot Z

U kunt bij ons rekenen op professionele zonnepaneleninstallatie, waardoor  uw zonnepanelen optimaal functioneren.

Hiermee haalt u het maximale rendement op de zonnepanelen.

U bespaart maximaal op uw energierekening!

Met zonnepanelen van Goedvoorjehuis:

✔ Bent u veel minder afhankelijk van het elektriciteitsnet

✔ Maakt u een duurzame keuze: energie rechtstreeks van de zon

✔ Verlaagt u uw energierekening

☑ met onze Thuisbatterijen slaat u de zonne-energie deels op.

☑ met onze diervriendelijke vogelwering voorkomt u schade aan de zonnepanelen door vogelnesten.

Zonnepanelen plaatsen en installeren: Meest gestelde vragen over hoe het werkt

Meterkast geschikt maken?

De zonnepanelen vangen zonlicht op, dit licht wordt direct omgezet in bruikbare groene energie. Hiervoor is een omvormer nodig. Deze is aangesloten op een aparte elektriciteitsgroep in de meterkast.

Dit kan betekenen dat bij aanschaf van zonnepanelen uw meterkast aangepast moet worden. In de voorbereiding kunt u hiervoor rekenen op een goed advies van ons.

U kunt toegang krijgen tot de app van het systeem. Hierin kunt u gemakkelijk zien hoeveel zonne-energie uw zonnepanelen opwekken.

In de voorbereidingen bij de offerte-aanvraag kijken wij mee naar de meest geschikte plek voor uw zonnepanelen. We bekijken of het dak van uw huis of bijgebouwen zoals een garage of schuur geschikt is. We kijken ook naar de ligging van de daken ten opzichte van het zonlicht.

U wilt natuurlijk dat de zonnepanelen zoveel mogelijk zonlicht opvangen voor een maximale opbrengst van de panelen.

Het aantal zonnepanelen dat u aanschaft hangt af van:

  • Uw eigen wensen en mogelijkheden, huidig energieverbruik en toekomstig verbruik met een aan te schaffen airco, waterpomp of elektrische auto.
  • Het aantal zonnepanelen dat op uw dak(en) past met een zo hoog mogelijke opbrengst.

Zonnepanelen zijn een prima investering, voor het milieu én voor uw portemonnee. Uw huis wordt meer waard en u bespaart op de energiekosten. Hiermee kunt u de investering terugverdienen.

De terugverdientijd van uw zonnepanelen hangt af van de systeemcapaciteit , uw energieverbruik en natuurlijk de hoeveelheid zon in een jaar. U kunt uw investering al vanaf 5 jaar terugverdienen. Een zonnepaneel met een vermogen van 420 Wp heeft een gemiddelde opbrengst van 357 kWh elektriciteit per jaar.

De opbrengst van uw zonnepanelen hangt ook af van de richting van de locatie (bijvoorbeeld op de zuidkant) en de hellingshoek.

Vraagt u een offerte op maat aan? Dan kunnen we een reële opbrengstvoorspelling doen.

Wij werken vooral met de Jinko Tiger Neo N-Type All Black 420WP zonnepanelen. Met dit type zonnepanelen hebben we uitstekende ervaringen. Ze presteren kwalitatief uitstekend en zijn betrouwbaar. Wij bouwen al een grote expertise op met de installatie ervan. Bovendien kunnen wij onze garanties daardoor beter waarborgen en waarmaken.

Dit type zonnepanelen is volledig zwart en ze hebben één kristal, waar andere zonnepanelen meerdere kristallen hebben. Kort gezegd houdt dit in dat elektronen binnen één kristal beter kunnen bewegen dan bij meerdere kristallen, waar botsingen voorkomen. Het werken met één kristal zorgt dus voor een hoger rendement.

Ook leveren wij andere types zonnepanelen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

Wilt u een vrijblijvende offerte op maat?

Als u een vrijblijvende offerte op maat aanvraagt nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij plannen en schouw met u in en bespreken dan samen uw wensen en uw huidige en toekomstig energieverbruik.
Met deze informatie maken wij een berekening. Hierin staat de hoeveelheid zonnepanelen die u daadwerkelijk nodig heeft. U ontvangt een vrijblijvend leg-plan met 3d tekeningen en specificaties van het aangeboden zonnepanelensysteem.
In de offerte staan ook de prijzen voor de omvormer en voor het leggen en installeren van de zonnepanelen en eventueel het leggen van elektriciteitskabels.